Om oss

Välkommen till Racestuff!

Vår affärside: 

"Racestuff vill höja körglädjen till max för svensson och eliten med prisvärda originaldelar och performancedelar av mycket hög kvalité"

Här hittar du ett urval av produkter lämpliga för gat- och tävlingsåkare med väl utprovad funktion. Vi lagerför större delen av vårat sortiment. Sedan starten har det kretsat kring Saab och vårt sortiment innehåller många spännande produkter till Saabs modeller. Vi för hela sortimentet från Genuine Saab (Taliaferro) i USA med specialtillverkade produkter som inte gör någon besviken. Sänkningssatser, stötdämpare, bromsar, bussningar,  turboaggregat har vi till ALLA bilmodeller. Sortimetet har även breddats med original reservdelar för Saab ...och alla andra bilar


Vår ambition är att du som kund alltid skall känna dig nöjd med de varor du handlar av oss. Du skall aldrig få en vara som inte passar till den applikation den är avsedd för, eller få en vara som inte ger 100% funktion. Detta är mycket viktigt för oss, då vi vet att det är viktigt för er. I de fall en vara behöver modifieras står detta alltid noterat i varuspecifikationen på hemsidan.


                          Vi arbetar idag främst                          med postorder, men det går även bra att hämta beställda varor på plats hos oss om detta meddelas i förväg.

 

Vår målsättning är att kunna svara på mail inom 24 timmar: order@racestuff.se