Regler och villkor

1. Köp
Köp kan ske via telefon, e-post eller webshopen. Kontaktinformation hittar du under "kontakta oss". För köp via webshopen, välj dina varor bland produktkategorierna. För att se och ändra bland de varor du valt: klicka på "Till Kassan". Där visas även totalpris på valda varor. När du valt de produkter du vill ha går du vidare genom att klicka på "Till Kassan" uppe till höger. Har du sedan tidigare registrerat dig på vår nya hemsida så behöver du bara ange e-postadress och ditt lösenord, i annat fall så fyller du i dina uppgifter och får då ett eget konto. I de efterföljande stegen väljer du fraktsätt, betalningsmetod samt bekräftar ordern. Det går även att lämna ett meddelande till oss i samband med beställningen. När beställningen är bekräftad får du en automatisk orderbekräftelse via mail. Samtliga priser på hemsidan är normalt inkl. moms som standard. 

Det antal som står angivet som lagervärde för varje enskilld vara ska ses som vägledande då det inte alltid hinner uppdatera mellan beställningarna. För att vara säker på att en vara verkligen finns i lager kan du kontakta oss på mail eller telefon.

För att ångra ett köp innan det skickats från oss, kontakta oss per mail eller telefon. Det är kundens ansvar att vi nås av denna information. Lagd order är giltig tills dess att vi mottagit, och bekräftat att vi mottagit denna information. 

2. Leverans

Leverans sker normalt med DHL som speditör, alternativt upphämtning hos Racestuff. Fraktkostnad är 129,00 Skr för kolli upp till 10kg. För kolli över 10kg tillkommer 129,00 Skr (Dubbel frakt). För order överstigande 6000,00 Skr utgår ingen frakt. För upphämtning hos Racestuff krävs tidsbokning. Till företag med egna fraktavtal skickas leveranser med av er önskad speditör. Lagerförda varor levereras normalt inom 1-3 dagar. Undantag kan förekomma då varorna är restnoterade hos leverantören, eller är beställningsvara. I det senare fallet finns leveransinformation under produktinformationen. För ej utlösta paket fakturerar vi fraktkostnader + 125kr inkl. moms i hanteringsavgift. För varor som är beställningsvara är beställning bindande, öppet köp gäller ej.  Då kund önskar att varor skickas per brev så tar vi inget ansvar för förlorad försändelse då dessa ej går att spåra. DHLs tjänster är alltid försäkrade upp till ett av DHL specificerat värde. 

Order inom EU skickas med DHL enligt deras standardprislista.

Med hjälp av det sändningsnummer du får av oss kan du spåra ditt paket på http://www.servicepointinrikes.se/

Order inom EU skickas med DHL enligt deras standardprislista.

Orders within the European Union are sent with DHL according to the current pricelist:

Size: Small 25x20x10cm  max 1kg  199Skr

         Medium 35x32x10cm  max 2kg  249,00Skr

         Large 35x30x17  max 5kg  299,00Skr

         XL 41x33x24cm  max 10kg  399,00Skr

För Norge gäller följande priser. (Priser är inkl svensk moms. Denna moms betalas ej av våra norska kunder)

Size: Envelope 32x27cm  max 0,5kg  349,00Skr

         Small  25x20x10  max 1kg  679,00Skr

         Medium 35x30x17  max 2kg  759,00Skr

        Large  35x30x17  max 5kg  899,00Skr


3. Betalning

Du kan välja bland följande betalsätt:

  • Kortbetalning: Du kan betala med Visa eller Mastercard via Klarna eller PayPal. 

  • Faktura

  • Internetbank

  • Konto direkt

  • Räntefritt 3 till 36 månader med Klarna

  • Postförskott: Försändelsen skickas med DHLs tjänster och betalas när den hämtas ut hos ditt ombud. Postförskottsavgiften är 85:-

  • Swish

  • Företag kan handla mot faktura efter sedvanlig kreditkontroll

Vi reserverar oss för felaktiga priser noterade på websidan. Vi hanterar inga kontanter.


4. Garanti

Samtliga produkter vi tillhandahåller har ett (1) års funktionsgaranti om inte annat anges. Gäller ej givare där yttre omständigheter kan skada densamma samt tävlingsprodukter. 

5. Valuta

Priserna som gäller är de angivna i SEK. Daglig valutakurs tillämpas vid köp från utlandet.

6. Ångerrätt

Kunden om denna är privatperson har genom distansavtalslagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar efter mottagandet av varan eller en väsentlig del av den. För att en reklamation ska kunna godkännas måste den göras till säljaren inom skälig tid. Varor som returneras ska vara obegagnade och väl förpackade. Förpackningar får ej vara brutna. Förpackningen skall vara i sådan kondition att varan kan säljas vidare. Sedan ångerrätten utnyttjats kommer återbetalningen att göras inom 30 dagar från den dag då vi tog emot kundens meddelande om att köpet ska hävas. Kunden bekostar returfrakten. Returer får ej beläggas med postförskott. Vid utnyttjande av ångerrätten så krävs det att vi kontaktas innan varan returneras. Orsaken till returen ska anges på retursedel och kopia på faktura eller följesedel ska bifogas. Outlösta försändelser omfattas inte av distansavtalslagen.

Fraktkostnad, postförskottsavgift eller annan administrativ avgift återbetalas ej.

7. Priser 

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar av priser samt eventuella förändringar i valutakurser som därmed kan påverka priset.